El que diuen les persones i organitzacions que hem acompanyat


“Ha estat un viatge cap a l’interior, cap a l’autoconeixement per a mantenir-me connectada amb el meu interior. El procés m’ha aportat poder veure i reconèixer la meva realitat, tot plegat ha estat una experiència molt gratificant i reveladora.” E.A.


“Totalment recomanable el kit d’Autogestió Emocional!
Una formació molt necessària per a tots els autònoms que tinguin un projecte entre mans, emocions en tenim cada dia i saber-les gestionar bé a la vessant professional és clau per prendre bones decisions, gestionar l’equip, temps de tasques i per comunicar millor entre altres coses, i de fet, aquest treball intens ens restornarà amb un bon feeling personal. Gràcies per fer-ho possible Consorci Leader del Camp de Tarragona i Aixalda Sistèmica!”

Mireia Mas- Cofundadora de Kombucha La Valiente

“El procés m’ha aportat confiança, seguretat, benestar i m’he sentit còmode, valorat i escoltat. La meva valoració és molt positiva, estic més segur del que faig, hi ha canvi. Estic aprenent a dir no de veritat, he madurat. Ara em falta ordenar i transmetre-ho a la gent, que tothom sigui conscient de tot”.Pep Riu Albets
Gerent de BGV“Reconec que fer una introspecció d’un mateix i del seu negoci és un exercici que costa de fer i que fa mandra, però que un cop el fas i veus els resultats positius com: tenir més serenor, deixar de jutjar-se un mateix i creure en un mateix no té preu. Això es tradueix amb més pau i serenor a la feina i a la vida personal, per tant recomano 100% el kit d’Autogestió Emocional.”Maria Soler Chiva
Fundadora de Maria Soler, l’art de la conserva
“L’experiència em va tocar molt a fons, la meva història de vida és moguda. La segona sessió va ser molt intensa, en acabar em vaig notar alleugeriment. Encara faig un dels rituals del procés i quan tinc moments de desànim, penso amb les sessions i m’ajuden.” M.R.ALTRES ORGANITZACIONS AMB QUI EM TREBALLAT:“Va ser més que una formació; va ser un viatge personal i professional que ha deixat una  empremta duradora. He reforçat la capacitat de gestionar els reptes emocionals del món emprenedor. Aquest curs ha estat una inversió en el meu creixement personal i professional. Està clar que per damunt de ser professionals som persones i qualsevol inversió que fem a nivell personal repercutirà directament a nivell professional.

Destaco el paper clau de la Cèlia Clotes, doncs la seva guia i coneixement en autogestió emocional han estat fonamentals. Agraeixo també a l'Antoni Bitria l'organització d'aquesta experiència enriquidora. Ha estat un plaer participar en un curs que ha elevat el meu benestar i èxit com a emprenedora. Gràcies per aquesta oportunitat única de creixement!. 
Pilar Montañola
Directora del Xalet de Prades