El que diuen les persones i organitzacions que hem acompanyat


“Ha estat un viatge cap a l’interior, cap a l’autoconeixement per a mantenir-me connectada amb el meu interior. El procés m’ha aportat poder veure i reconèixer la meva realitat, tot plegat ha estat una experiència molt gratificant i reveladora.” E.A.


“L’experiència ha estat positiva sobretot com a estímul per reflexionar, tot i reconèixer que és difícil fer grans canvis amb un procés limitat i amb poques sessions. Veig el procés com un inici o un detonant d’un procés més llarg, en aquest cas d’auto creixement personal que he de seguir fent amb l’ajuda de les eines, reflexions, confrontació de contradiccions pròpies, aportacions … que han anat sortint.” X.E.
“Totalment recomanable el kit d’Autogestió Emocional!
Una formació molt necessària per a tots els autònoms que tinguin un projecte entre mans, emocions en tenim cada dia i saber-les gestionar bé a la vessant professional és clau per prendre bones decisions, gestionar l’equip, temps de tasques i per comunicar millor entre altres coses, i de fet, aquest treball intens ens restornarà amb un bon feeling personal. Gràcies per fer-ho possible Consorci Leader del Camp de Tarragona i Aixalda Sistèmica!”

Mireia Mas- Cofundadora de Kombucha La Valiente“L’experiència em va tocar molt a fons, la meva història de vida és moguda. La segona sessió va ser molt intensa, en acabar em vaig notar alleugeriment. Encara faig un dels rituals del procés i quan tinc moments de desànim, penso amb les sessions i m’ajuden.” M.R.“Per mi una experiència totalment recomanable, ja que hi ha emocions o problemàtiques laborals que costen de gestionar i el procés amb el coach t'ajuda a veure el camí i a gestionar.” L.E.


“L’acompanyament m’ha aportat sentir-me millor amb mi mateixa i sanar un comportament que em feia sentir-me malament. Ara quan se’m planteja la mateixa situació la visc amb tranquil·litat i ho faig de manera inconscient, senyal que algo ha canviat!! M’he sentit molt tranquil·la i acompanyada durant tot el procés. Sempre fa cosa remenar a dins d’un mateix perquè a vegades t’espanta el que en pot sortir. He notat un canvi al cap d’un temps.” J.A.