Preguntes freqüents


Quin és l’origen de la paraula Coaching?


Coaching ve originàriament de la paraula Coach, un carruatge del s.XV més evolucionat i resistent als models anteriors provinent de la ciutat de húngara de Kocs, una població ubicada estratègicament a cavall de Viena i Budapest en un eix de camins que facilitava el comerç i l’intercanvi entre cultures.En què consisteix el coaching sistèmic?


El coaching sistèmic s’entén com tipus d’acompanyament a les persones i organitzacions, que vetlla pel bon funcionament de l’equip de treball entès com a un SISTEMA amb l’objectiu d’incloure a cada una de les seves parts en ordre i assolint l’equilibri.I per a què del i al món rural?


Doncs perquè forma part de la nostra vocació la passió pel territori i els seus valors. És on hem crescut i ens hem desenvolupat com a persones a nivell personal i professional, és el món que coneixem i on volem focalitzar la nostra energia.I com ho fem?


Doncs seguim una metodologia acurada estructurada en diverses fases on les persones i organitzacions poden anar desenvolupant-se i millorant segons el seu ritme i objectius.Quina és la durada del treball o procés?


Depèn de cada cas, podem parlar d’uns pocs mesos fins a 1-2 anys fins que finalitza el procés (especialment en el cas d’organitzacions). El que sí que podem garantir amb humilitat és que el nostre objectiu sempre serà que no ens necessiteu més,  perquè vol dir que  heu assolit els vostres objectius.Per què em pot interessar per a la meva empresa o organització?


Doncs perquè acompanyarem a l’organització a entendre quines dinàmiques s’estan desenvolupant dins l’equip, posarem èmfasi en el reforç dels aspectes positius i sobretot, tractarem aquells temes que us preocupen o en el quals voleu millorar si és el vostre objectiu:

Conflictes

Esgotament de l’equip i pèrdua de motivació

Estancament de l’empresa

Evolució dels productes

Relació amb els clients

Desenvolupament de projectes conscients, etc
Per què em pot interessar a mi a nivell individual?


Perquè pots trobar-te en una d’aquestes situacions i et podem acompanyar si:

Ets una persona que vol millorar algun aspecte concret en el seu àmbit professional actual.

Ets una persona amb uns talents coneguts i vols valorar quines opcions professionals hi ha per a desenvolupar-los.

Ets una persona amb un esperit emprenedor que vols explorar i/o saps que vols iniciar un projecte professional però et cal definir i estructurar i/o t’estàs trobant dificultats en el camí que vols solucionar.

Ets una persona que emprèn amb un soci/a i voleu construir el nou projecte empresarial conscient amb ordre i equilibri.Per què ens pot interessar a mi i a la meva família?


Perquè pots trobar-te en una d’aquestes situacions i et podem acompanyar si:

Esteu valorant fer un canvi vital i anar a viure a un poble o a un entorn rural però encara no heu decidit a on ni com.

Teniu la decisió presa de canviar de lloc de residència i anar a viure a un poble, però apareixen alguns aspectes que us fan sentir insegurs.

Heu anat a viure a l’entorn rural i voleu establir xarxa amb altres famílies que han fet aquest pas anteriorment sentint-vos part d’una comunitat.

IMATGES

Una part de les imatges han estat extretes de les plataformes Pexels i Unsplah. Agraïr així als seus autor_s:

Sven Wilhelm; Stijin te strake; Iván Rivero; Karolina Grabowska; Achim bongard; Wren Meinberg; Fadime Erbass; Pedro Dutra; Juan Goyache; Ashley Jaynes; Anna khomutova; Ekrulila; Lina Trochez; Roel Varor i Míriam Espacio.