Camí de vidaCèlia Clotes i Trapote


Soc mare, geògrafa, consultora sistèmica i apassionada del món ruralAtreta des de ben petita per la vida a rural gràcies als meus avis paterns, decideixo marxar de la gran ciutat que em va veure néixer i créixer (Barcelona) un cop acabats els estudis. Inicio així  un nou camí de vida en una petita vall del Pallars. Són anys plens de grans aprenentatges vitals, d’aquí m’emporto la primera presa de consciència diària amb el món rural, el sector primari i comprenc que aquest món, el rural, és el meu lloc.


Sempre fascinada pel creixement personal, un cop nascuda la meva filla petita, havent viscut al Pallars, la Segarra i finalment assentada amb la família al Solsonès, tinc la necessitat de retrobar-me a mi mateixa. Aquest anhel em porta a formar-me i viure en primera pell com funciona el coaching, la pedagogia sistèmica i després el coaching sistèmic per organitzacions.


Després  d’anys dedicada professionalment al desenvolupament de projectes al món rural tanco un cicle per iniciar i materialitzar Aixalda Sistèmica. Amb la idea conscient d’aportar la meva petita aixalda (espurna) acompanyant persones, empreses i organitzacions del món rural i especialment del sector primari.


Un cop he pogut trobar, acceptar i permetre’m allò que realment era vocacional, he pogut fer el pas i entendre com confluir professionalment a través de tot allò que conec per posar-me al servei.


Sóc mare de dos infants que cada dia em recorden com n’és d’important estar centrada, en pau amb mi mateixa i amb la vida professional. Agraïda per les persones que m’han acompanyat i m’acompanyen, en especial a tota la meva família.

Cèlia Clotes i Trapote
Biografia professional


Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA). Tècnica de desenvolupament rural, Xarxa pel Relleu Agrari i Red de Espacios Test Agrarios

Escola de Pastors de Catalunya. Tècnica del Banc de finques agràries

mOntanyanes. Tècnica de projectes de desenvolupament rural

Parc Natural de l’Alt Pirineu. Coordinadora dels punts d’informació i guia

Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Monitora d’educació ambiental i guia


Biografia acadèmica


Llicenciada en Geografia (UB)

Postgrau d’Ecoturisme i Turisme Sostenible (UAB)

Postgrau de Coaching Personal (FUB)

Pedagogia Sistèmica (Institut Gestalt) 1er curs

Curs I i II d’eines per a l’acompanyament sistèmic (MES)

Curs de Consultor Sistèmic Organitzacional (Impuls Talent)

Curs Constel·lacions organitzacionals i coaching sistèmic (Impuls Talent)